Vse za petje na enem mestu

3-mesečni tečaj petja

3-mesečni tečaj petja

Vaje potekajo 12 tednov, enkrat tedensko po 90 minut, v manjši skupini (max 8 pevcev). Prvih 45 min pevci usvajajo pevsko tehniko z Natašo Nahtigal, naslednjih 45 min pa pojejo pesmi s Kristjanom Virtičem (ritmične vaje, odkrivanje različnih barv in dinamike glasu, večglasno petje, iskanje svojega izraza).

Predmetnik:  

Pevska tehnika (prvih 45 min posamezne vaje): 

1. VAJA: Pevski inštrument in glasilke
2. VAJA: Nastanek glasu in njegovo potovanje po telesu
3. VAJA: Dihanje je motor pevskega inštrumenta
4. VAJA: Uravnotežen glas
5. VAJA: Premikanje prsnega koša in trebuha za nadzor nad petjem fraz
6. VAJA: Oblikovanje ustne votline za super zvok
7. VAJA: Žrelo in poklopec
8. VAJA: Nosna votlina in nosna resonanca
9.  VAJA: Ravnotežje tehnike in umetnosti 
10. VAJA: Vaje za iskanje svojega 
11. VAJA: Pevski okraski
12. VAJA: Narišimo pevski plan 

Petje pesmi (drugih 45min posamezne vaje):

  • ritmične vaje
  • odkrivanje različnih barv in dinamike glasu
  • večglasno petje
  • vaje za intonacijo
  • vaje za interpretacijo
  • vaje za improvizacijo
  • medsebojno glasovno barvanje

Na vsaki vaji je prostor tudi za vprašanja pevcev. Vaje prilagodimo skupini, starosti in predznanju pevcev. Veseli bomo tudi vaših komentarjev, pohval in kritik, saj želimo naš program nadgraditi in še bolj izpopolniti.

***Na koncu tečaja pevci prejmejo potrdilo o opravljenem tečaju. 

Predavatelja

Tečaj solo petja vodita:

Urnik

1. termin

4. oktober 2017 - 10. januar 2018, vsako sredo od 17:00-18:30

2. termin

7. marec 2018 -  30. maj 2018, vsako sredo od 17:00-18:30

Cena in prijava

Cena 12-tedenskega tečja je 240 eur. 

Za tečaj imamo 8 prostih mest. Za rezervacijo pišite na info@natasanahtigal.com ali pokličite 041240210. Račun vam pošljemo po emailu, vaša rezervacija pa je potrjena s plačilom. 

Kaj so tečajniki povedali o tečaju...

Kljub veselim in nasmejanim obrazom, smo vsi začutili kanček žalosti ob tem, da je za nami zadnja vaja solo petja. Bili smo zelo raznolika skupina, a z napredkom smo odšli vsi. Zame je petje dobilo popolnoma novo dimenzijo. Odkrila sem svoj glas, prebudila potenciale izražanja, in s tem tudi sebe poslala na novo pot raziskovanja. Ekipa in Studijo Nataše Nahtigal je več kot pevska šola. Znanje, ki ga Nataša in ostali jasno in nesebično predajajo je neprecenljivo, tako za popolne začetnike, kot tudi za izkušene pevce in glasbenike. Z njim si lahko pomagamo ne glede na to kje smo ostali v procesih učenja ali izražanja. Nataša je super predavateljica, ki ne samo, da veseljem in navdušenjem jasno predava, ampak se posamezniku posveti z demonstriranjem in ga popelje individualno na pot razumevanja in izkušanja petja. Rada se  izobražujem in se rada udeležujem različnih predavanj. V zadnjih nekaj letih lahko trdim, da zame je bil Trimesečni tečaj solo petja, najboljše tečaj, katerih sem se udeležila.  Zatorej še enkrat hvala Nataši, Kristjanu, Blažu in ostalim za WaU izkušnjo in znanje, ter potrpežljivost. - KATARINA CELARC

 

Veš tisti občutek, ko se ti znanje še razširi. Znanje na področju, ki te neizmerno zanima, po katerem hrepeniš dan za dnem. Nove izkušnje, ki ti olajšajo tvoje delo in ustvarjanje! Ja, to sem dobila na tečaju. In iskrena ti hvala, da si si vzela čas in nam spoštljivo predajala svoje izkušnje, nasvete, ki so mi iz tedna v teden bolj koristili. Vsaj dvakrat sem prišla na vaje z lahko rečem, nižjo vibracijo-utrujena. A po vajah sem imela občutek miru, navdiha in bila pripravljena na delo, kot da je jutro! Hvala ti za To! Hvala ti, da sem se lahko učila. Hvala, da si Nas učila. Hvala, da delaš to, kar želiš delati! Takih ljudi potrebujemo vedno več. Tukaj ni dvoma o uspehu! - MONIKA KELENC 

Ne prezrite

O studiu

Nataša Nahtigal je zdravnica, ki se je v tujini izšolala za poučevanje obvladovanja glasu in petja.

Poslanstvo studia je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument, ki se ga s pravimi vajami lahko nauči obvladovati.

Nataša je skrbno izbrala ekipo studia; vsi zaposleni se redno izobražujejo na vseh področjih razvoja ter poučevanja glasu in petja. Naše glavno vodilo je zadovoljstvo učencev in naših učiteljev.