Vse za petje na enem mestu

Tečaj glasbene teorije - 1. nivo

Tečaj glasbene teorije - 1. nivo

Ste mogoče zamudili glasbeno teorijo v mladosti in bi potrebovali nekaj osnov, ki bi vam pomagale pri petju ali igranju inštrumenta? 6-tedenski tečaj glasbene teorije smo odprli z namenom, da vam na čimbolj praktičen način predstavimo osnovne glasbene pojme. 

Preko praktičnih primerov do znanja 

Vaje potekajo 6 tednov, enkrat tedensko po 90 minut, v manjši skupini (max 8 učencev), z magistrom glasbene pedagogike Ninom Ošlakom. 

Na 1. nivoju boste spoznali osnove notnega sistema, ritma in melodike. Vsako temo boste izkusili sami, preko poslušanja pesmi, petja in drugih vaj.

PREDMETNIK (1. nivo): 

1. srečanje: Osnove not, ritma, taktovski načini
2. srečanje: Osnove melodike, lastnosti tona, glasbeni ključi
3. srečanje: Združevanje ritma in melodike, osnovni glasbeni izrazi
4. srečanje: Pregled intervalov
5. srečanje: Osnovni akordi
6. srečanje: Analiza pesmi – utrjevanje znanja preko glasbene literature

PREDAVATELJ

Nino je magister glasbene pedagogike, pevec, pianist, avtor glasbe, besedil in aranžmajev ter sinhronizator risanih filmov in serij. Ker je Nino pevec, ki že vrsto let piše, snema in nastopa svoje pesmi, dobro ve, kakšno teoretično znanje pevci potrebujejo za razvoj, zato zna pevcem glasbeno teorijo predstaviti razumljivo in zelo praktično.  Več o Ninu..

TERMIN in CENA

Prvi termin 6-tedenskega tečaja: 

15.november do 20.december - sreda od 20:00-21:30

Cena 6-tedenskega tečaja: 100 eur

Za tečaj imamo 8 prostih mest. Za rezervacijo pišite na info@natasanahtigal.com ali pokličite 041240210. Račun vam pošljemo po emailu, vaša rezervacija pa je potrjena s plačilom. 

Ne prezrite

O studiu

Nataša Nahtigal je zdravnica, ki se je v tujini izšolala za poučevanje obvladovanja glasu in petja.

Poslanstvo studia je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument, ki se ga s pravimi vajami lahko nauči obvladovati.

Nataša je skrbno izbrala ekipo studia; vsi zaposleni se redno izobražujejo na vseh področjih razvoja ter poučevanja glasu in petja. Naše glavno vodilo je zadovoljstvo učencev in naših učiteljev.