Vse za petje na enem mestu

Skupinsko 'hobi' petje - najstniki / odrasli

Skupinsko 'hobi' petje - najstniki / odrasli

Hobi pevske vaje so vaje namenjene vsem pevskim nadobudnežem, ki si želijo raziskovati petje. Učenje pevske tehnike poteka preko raznih glasovnih iger, gibanja ter petja lestvic in pesmi. Vaje potekajo v skupini do 8 ljudi.

Česa se naučimo?

  • Učimo se optimalne pevske tehnike

Sproščanje telesa, prepoznavanje telesnih napetosti, spoznavanje optimalnega dihanja in pravil izgovorjave, in še več. Kljub temu, da so vaje skupinske, so še vedno zelo individualno naravnane. Vsak posamezen pevec tako preko leta spozna vaje, ki so najbolj primerne za razvoj njegovega glasu.

  • Poslušamo druge in se tako učimo

Ker imamo med petjem vsi zelo podobne težave, se lahko ogromno naučimo s poslušanjem drugih pevcev. Pevci na skupinskih vajah vsak teden poslušajo, kako učitelj z različnimi vajami pomaga sopevcem, kar potem lahko prenesejo tudi v svoje petje.

  • Uporabljajmo različne barve svojega glasu

Na vajah se s svojim glasom učimo igrati in eksperimentirati. Naučimo se peti zračno, tiho, glasno, nosno, z različnimi ritmi, glasovnimi barvami in okraski. To nam pomaga tudi pri lastnem izražanju in je odlična popotnica tudi za samostojno pevsko kariero.

  • Ritmične vaje za super groove

Ritem je enako pomemben kot melodija. S treningom ritmičnih vaj naš glas postaja bolj dinamičen, naša interpretacija pa bolj zanimiva in intenzivna. Če imajo pevci dober groove, jim to omogoča boljše izražanje in boljšo prepričljivost.

  • Pridobimo samozavest v svojem glasu

S tedenskim treningom pridobivamo izkušnje, spoznavamo svoj glas in se ga učimo obvladovati v praksi. Svoj glas se učimo sprejeti in vzljubiti. 

 

VEČERI ZA NASTOPANJE ZA TRENING NASTOPANJA  

Vsake 2 meseca priredimo Večer za nastopanje, kjer imajo pevci priložnost nastopiti na pravem odru, če si to želijo. Nastope pripravljamo ob spremljavi glasbenikov (pianista, kitarista ali celega banda), zato poleg odrskih izkušenj pevci pridobivajo tudi izkušnje s sodelovanjem z glasbeniki.

Učitelji

Skupinske hobi vaje vodita:

Urnik

Vaje potekajo preko celotnega šolskega leta, enkrat tedensko po 60 minut, v skupini največ 8 pevcev.

Urnik za šolsko leto 2017/2018 - Urnik 

Cenik

Plačilo za skupinske vaje je 1-krat mesečno. V plačilo so vključene 4 vaje. 

Cenik za šolsko leto 2017/2018  - Cenik

Več o pogojih poslovanja

 

Ne prezrite

O studiu

Nataša Nahtigal je zdravnica, ki se je v tujini izšolala za poučevanje obvladovanja glasu in petja.

Poslanstvo studia je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument, ki se ga s pravimi vajami lahko nauči obvladovati.

Nataša je skrbno izbrala ekipo studia; vsi zaposleni se redno izobražujejo na vseh področjih razvoja ter poučevanja glasu in petja. Naše glavno vodilo je zadovoljstvo učencev in naših učiteljev.