Vse za petje na enem mestu

Pridobivanje studijskih izkušenj

Pridobivanje studijskih izkušenj

Glede na to, da je petje v studiu popolnoma drugačna pevska izkušnja kot petje na odru, v studiu nudimo vaje za pridobivanje studijskih izkušenj. 

V studiu podobnem okolju pevec snema svoj glas in ga z učiteljem posluša ter analizira in si na ta način pridobiva občutek za snemanje v studiu. 

Kot cilj vaj pevec lahko posname cover, ki je lahko v avdio ali video obliki. 

ČESA SE NAUČIMO?

  • Poslušanje samega sebe 

S poslušanjem svojega glasu na posnetkih slišimo, kako nas slišijo drugi. Na ta način se naučimo ogromno o svojem glasu in si pridobivamo občutek, kako peti, da nam je naš glas na posnetku všeč. Lahko bi rekli, da postajamo sam svoj učitelj.  

  • Iskanje svojega izraza 

Pevec ob pomoči učitelja išče svoj glasbeni izraz in raziskuje različne barve svojega glasu. S tem uri svojo interpretacijo pesmi in prepričljivost med petjem. Uči se pristnega izražanja, ki je na studijskih posnetkih ključen, da gani poslušalce. 

  • Spoznavanje dela v snemalnem studiu 

Pevci spoznajo, kako deluje snemanje v studiu in koliko časa je potrebno, da ustvarimo dober posnetek. Naučijo se vztrajnosti in sodelovanja s producentom, med tem pa spoznavajo zakonitosti dela v studiu.

  • Pevski razvoj

Za obvladovanje česarkoli, športa ali inštrumenta, je potrebno ogromno vaje. Z vajami snemanja v studiu pevec ob pomoči učitelja vedno bolje obvladujejo svoj glas, in se zato kasneje v pravem snemalnem studiu bolje in lažje znajde. 

  • Spremljanje lastnega napredka

S pomočjo avdio in video posnetkov pevci spremljajo svoj glasbeni napredek in tako ohranijo spomin na svoje glasbeno udejstvovanje. 

  • Promocija

Avdio posnetki in predstavitveni spoti so namenjeni tudi promociji, saj se z njimi pevci lahko predstavijo širši javnosti. 

UČITELJ

Blaž Vidovič, pevec, inženir video produkcije in tonski tehnik

Več O Blažu...

URNIK

Vaje potekajo preko celotnega leta po dogovoru. Za prijavo kontaktirajte 041 240 210 ali info@natasanahtigal.com.

CENIK

Vaje za pridobivanje studijskih izkušenj so 60 minutne. Pevci lahko vzamejo tudi po dve vaji skupaj. Cena vaje je enaka kot cena individuale vaje pri učitelju Blažu:

  • 60 min - 35 eur

Cenik za šolsko leto 2017/2018 - Cenik

Več o pogojih poslovanja


Ne prezrite

O studiu

Nataša Nahtigal je zdravnica, ki se je v tujini izšolala za poučevanje obvladovanja glasu in petja.

Poslanstvo studia je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument, ki se ga s pravimi vajami lahko nauči obvladovati.

Nataša je skrbno izbrala ekipo studia; vsi zaposleni se redno izobražujejo na vseh področjih razvoja ter poučevanja glasu in petja. Naše glavno vodilo je zadovoljstvo učencev in naših učiteljev.