Vse za petje na enem mestu

Petje harmonij - šola

Petje harmonij - šola

Tedensko urjenje posluha, večglasnega petja, harmonij in ritmičnih vaj. Super priprava na avdicije za zbore ali back vokale v bandu. Dobro petje harmonij je tudi super popotnica za solo pevsko kariero. 

Česa se naučimo?

  • Pridobimo samozavest v svojem glasu

S tedenskim treningom pridobivamo izkušnje, spoznavamo svoj glas in se ga učimo obvladovati v praksi. Na vsaki vaji pevci pojejo posamezno in večglasno in tako pridobivajo pevsko samozavest in prepričljivost. 

  • Naučimo se večglasnega petja

Večglasno petje je pomembno za pevce soliste, še bolj pa za pevce, ki pojejo back vokale. Veliko pevcev, ki so uspeli v samostojni karieri, je začelo s petjem back vokalov. Pevci se na vajah urijo tudi v petju brez spremljave (acapella).

  • Uporabljajmo različne barve svojega glasu

Z učenjem petja harmonij se s svojim glasom naučimo igrati. Naučimo se peti zračno, tiho, glasno, nosno, z različnimi ritmi, glasovnimi barvami in okraski. To nam pomaga tudi pri lastnem izražanju in je odlična popotnica tudi za samostojno pevsko kariero. 

  • Ritmične vaje za super groove

Ritem je enako pomemben kot melodija. S treningom ritmičnih vaj glas postaja bolj dinamičen, naša interpretacija pa bolj zanimiva in intenzivna. Če imajo pevci dober groove, jim to omogoča boljše izražanje in boljšo prepričljivost, poleg tega pa sprošča telo in povečuje užitek med petjem.

  • Sodelovanje z drugimi glasbeniki 

V glasbeni industriji je dobro sodelovanje z drugimi glasbeniki ključnega pomena. V skupini se boste naučili sodelovati z ostalimi pevci in začutili, kako je timsko delo potrebno za dober rezultat. 

  • Trening nastopanja na odru

Pevci iz šole za petje harmonij redno trenirajo nastopanje na naših Večerih za nastopanje. Pripravljajo svoje točke ter pojejo back vokale ostalim pevcem studia. 

Učitelj

Vaje za back vokale vodita:

Pogoji vpisa v skupino

Pogoj za vpis v skupino za back vokale so predhodne individualne vaje v studiu, na podlagi katerih lahko ocenimo, če bi bila katera od skupin primerna za pevca. 

Pomembno je, da so pevci v skupinah za back vokale med seboj kompatibilni, tako po starosti kot tudi po znanju, saj le tako skupina lahko uspešno napreduje.

Urnik

Vaje potekajo preko celotnega šolskega leta, enkrat tedensko po 60 ali 75 minut, v skupini največ 6 pevcev.

Urnik za šolsko leto 2017/2018 - Urnik 

Cenik

Plačilo za skupinske vaje je 1-krat mesečno. V plačilo so vključene 4 vaje. 

Cenik za šolsko leto 2017/2018 - Cenik

Več o pogojih poslovanja

Ne prezrite

O studiu

Nataša Nahtigal je zdravnica, ki se je v tujini izšolala za poučevanje obvladovanja glasu in petja.

Poslanstvo studia je širiti idejo, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument, ki se ga s pravimi vajami lahko nauči obvladovati.

Nataša je skrbno izbrala ekipo studia; vsi zaposleni se redno izobražujejo na vseh področjih razvoja ter poučevanja glasu in petja. Naše glavno vodilo je zadovoljstvo učencev in naših učiteljev.