Vse za petje na enem mestu

Studio

Pevski studio je namenjen vsem, ki si želijo spoznavati, odkrivati in vzljubiti svoj glas in petje. Vaje, ki jih nudimo so primerne za otroke, najstnike in starejše, vseh nivojev znanja.

Naše poslanstvo je širjenje ideje, da vsak izmed nas v sebi nosi izjemen inštrument, ki ga s pravimi vajami lahko začne obvladovati. S petjem se lahko naučimo izražati sami sebe – v svoje življenje prikličemo polnost, svobodo in srečo.

Nataša je skrbno izbrala ekipo studia; vsi zaposleni se redno izobražujejo na vseh področjih razvoja ter poučevanja glasu in petja. Vse, kar je dobro za glas in vse, kar pomaga glasu, da zaživi v svoji polnosti, nas zanima. Verjamemo v to, da vsak človek dober glas že nosi v sebi in ga s pravimi vajami lahko v sebi tudi poišče ter se ga nauči obvladovati. Naše glavno vodilo je zadovoljstvo učencev in učiteljev.

Ekipa

Vizija studia je pevcem zagotoviti čimbolj celosten pristop ter vsakemu posamezniku omogočiti individualen načrt za dosego njegovih želja in ciljev, naj bo to petje pod tušem ali nastopanje na velikih odrih.

Nataša Nahtigal