Vse za petje na enem mestu

Ekipa

Nataša Nahtigal se od leta 2003 intenzivno usposablja in izobražuje v poučevanju glasu in petja. Širjenje ideje, da se prav vsak izmed nas lahko nauči dobro peti, je njeno poslanstvo. Ker je Nataša po izobrazbi zdravnica, ima tudi dobro podlago za razumevanje vsakega človeka posebej, svoje izkušnje pa lahko tudi znanstveno potrdi.

Kristjan je multiinštrumentalist, aranžer in pevec. Je dolgoletni član znanega vokalnega orkestra Perpetuum Jazzile, gospel kvarteta 4Given in član polfinalistov zadnje sezone Slovenija ima talent, skupine Bassless.

Kristina je magistrica jazz petja, pevka, učiteljica petja, avtorica glasbe ter Life Coach. Med leti 2007 -2011 je bila prof. jazz in pop petja na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Bila je ena prvih učiteljev v Sloveniji z licenco za poučevanje Speech level singing pevske tehnike. Leta 2014 je bila Vocal coach pri televizijskem projektu Razred talentov. 

Zala Hribernik je po poklicu diplomirana glasbenica (violinistka), ki je svoje poslanstvo našla v poučevanju. Je članica mednarodnega združenja učiteljev petja IVTOM; svoje znanje na področju poučevanja petja tako stalno izpopolnjuje ter se izobražuje pri priznanih učiteljih ter na seminarjih doma in v tujini. 

Urška je diplomirana specialna in rehabilitacijska pedagoginja ter pevka Ansambla Jureta Zajca, ki je v studio prinesla nov veter - vaje za narodnozabavno glasbo. Urškina izobrazba je odlična podlaga za delo z malčki ter z ljudmi s posebnimi potrebami in učnimi težavami. 

Diplomirana profesorica glasbe, pevka, kitaristka in klarinetistka ter dobitnica Perlachove nagrade za dosežke na področju glasbene umetnosti. Obožuje poučevanje ter želi, da učenci začutijo pomen glasbe in da le-ta skozi spoznavanje telesa zazveni v njih samih.

Zunanji sodelavci

Joshua Alamu, naš zunaji sodelavec, je eden glavnih učiteljev petja v Londonu. Med njegovimi učenci se najdejo Little mix, Louisa Johnson, JP Cooper, Fleur East, Raye in številni drugi. Javnost ga pozna tudi kot učitelja petja na televizijskih šovih - The voice UK in Pop Idol.

Blaž se je širši Sloveniji predstavil, ko je postal finalist šova Slovenija ima talent. Glasba in petje ga spremljata že od otroštva. Od osnovne šole dalje se je učil solo petja. Udeležil se je festivalov FENS med leti 2003 do 2006. Kot gost je nastopil na mednarodnih festivalih v Črni gori in na Madžarskem.

Nino je pevec, magister glasbene pedagogike, pianist, avtor glasbe, besedil in aranžmajev. Ker je Nino pevec, ki že vrsto let piše, snema in nastopa svoje pesmi, dobro ve, kakšno teoretično znanje pevci potrebujejo za razvoj, zato zna pevcem glasbeno teorijo predstaviti razumljivo in zelo praktično.

Katarina je glasbenica in doktorica psihologije. Zaposlena je kot predavateljica na Akademiji za glasbo. Je ustanoviteljica vokalne skupine Katrinas ter avtorica številnih skladb in tekstov. Na področju psihologije se največ ukvarja z optimalno psihično pripravo na nastop s poudarkom na uspešnem obvladovanju treme in s psihološkimi učinki petja.  

Studijska inštrumentalista

Matej že deset let redno poučuje kitaro, piše pesmi, sodeluje kot “session” koncertni in studijski kitarist. Od leta 2015 se že udomačeno počuti v pevskem studiju Nataše Nahtigal, saj sodeluje na zaključnih nastopih in snema pesmi z učenci.

Urban kot korepetitor deluje že od svojega 13 leta in redno spremlja pevce popularne glasbe, zbore in inštrumentaliste. Poleg tega poučuje klavir na Britanski mednarodni glasbeni šoli v Ljubljani, igra v zasedbi Radio Mondo ter Transnaturi, akustičnem projektu metal skupine Noctiferia in organizira ter povezuje Open Mic večere v Ljubljani.

Administracija

Naša administratorka v sprejemnici studia in prvi stik za vaše pevske želje, včasih otroška animatorka, pogosto organizatorka, vedno pa vir za vsa vaša vprašanja. 

Maša, naša idejna mojstrica za design. Prav vsega, kar vidite na naši spletni in socialnih omrežjih, se dotakne njena roka. Barve, oblike, slike, fonti in tudi vse naše hecne zahteve zna vedno narediti v našem stilu.