Vse za petje na enem mestu

Delavnice

Vsako leto v studio povabimo kar nekaj učiteljev, domačih in tujih, ki svoja znanja delijo z nami. Tako organiziramo delavnice za odrski gib, obvladovanje treme, nego glasu, iskanje lastnega stila, izpopolnjevanje ciljev itd. Poleg delavnic organiziramo tudi dogodke, na katerih imajo pevci možnost pridobivati izkušnje na odru.

Prihajajoči dogodki

Redna studijska ponudba

Delavnica za pevski zbor

Delavnica za pevski zbor

Nepozaben dan izpopolnjevanja, odkrivanja glasu ter druženja. Pevci se naučijo osnov pravilne pevske tehnike, ki jim pomaga, da sproščeno pojejo višine in nižine ter bolj zdravo uporabljajo svoj glas. Zvok celotnega zbora tako postane bolj poln in živ.

Delavnica Moj glas - moj jaz

Delavnica Moj glas - moj jaz

Katarina Habe, profesorica glasbene psihologije, in Nataša Nahtigal, zdravnica, sta skupaj združili psihologijo in medicino ter pripravili delavnico, ki je namenjena slovenskim šolam. Tako učenci kot učitelji spoznavajo, kako preko različnih vaj brez strahu in zavor razvijati svoj avtentičen glas in ga ob tem ohranjati zdravega. 

Petje med poletjem

Petje med poletjem

Če želite med poletjem nadgraditi pevsko znanje, smo za vas pripravili ugodnejše pakete individualnih pevskih vaj za zdravo pevsko tehniko, ki je osnova vseh zvrsti glasbe: pop, rock, musical, jazz, blues, soul. 

Delavnice z Joshuo Alamujem

Delavnice z Joshuo Alamujem

Vas zanima, kakšnih pevskih vaj so deležni zvezdniki? Joshua Alamu, priznani učitelj petja iz Londona, je redni gost našega studia. Vsako leto vsaj enkrat priredimo delavnice in individualne vaje z njim.